Koop met vertrouwen

Onze "Niet Goed, Geld Terug" Garantie
Alle producten verkocht door Baker Ross worden standaard geleverd met een tevredenheidsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, stuur het dan simpelweg retour binnen 14 dagen na ontvangst om het volledige aankoopbedrag van de gekochte artikelen terug te krijgen of te ruilen.

Producten moeten in de originele verpakking en verkoopbaar retour komen. Dit is bovenop uw wettelijke rechten. In het uitzonderlijke geval dat u een artikel van ons ontvangt dat kapot of verkeerd is geleverd zullen we de verzendkosten van de retourzending ook vergoeden.

Klik Retouren en Terugbetaling voor details over het retourneren van een defect artikel.
   
trustpilot
BEKIJK BEOORDELINGEN voordat je koopt
Sterren Ratings zijn er om u te helpen een goede beslissing te nemen voordat u besteld, op basis van meningen van eerdere klanten die onze producten en service hebben beoordeeld.
Beoordelingen en Ratings zijn verzameld door Trustpilot, een onafhankelijk onderzoek bedrijf, bij onze klanten en service en vervolgens gepubliceerd op onze website.
   
Veiligheid staat voorop
Veiligheid staat altijd voorop is ons motto bij Baker Ross. Al ons speelgoed voldoet aan de eisen van de European Community Safety Law en dragen het CE keurmerk, bevestigd door fabrikanten en importeurs. We willen een gevarieerd assortiment voor diverse leeftijden en laten het daarom over aan de verantwoordelijkheid van onze klanten om te bepalen of een kind oud genoeg is voor een bepaald artikel en verstandig wordt gebruikt. Artikelen die bij ons zijn gekocht zijn niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar tenzij anders weergegeven.
   
Veilig winkelen met Baker Ross
Norton Norton Beveiligd
Om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn, gebruikt Baker Ross beveiligde Norton-software om persoonlijke en gevoelige informatie voor online transacties te versleutelen. Klik op het Norton Secure-logo om ons Norton Secure Security Seal te bekijken.