Knutselsets

Ons assortiment knutselsets voor kinderen zal zeker in de smaak vallen! Kies uit verschillende thema's - er zit vast wel iets bij wat je leuk vindt - en ga aan de slag met weven, borduren, plakken en meer, er is genoeg om te ontdekken. Onze kunst- en knutselpakketten bevatten alle belangrijke onderdelen die je nodig hebt, dus geniet van leuke projecten zonder geknoei en gedoe!

Themen

Onze thematische knutsels zijn zowel creatief als leerzaam; van vogels, insecten en vlinders tot de ruimte en dinosaurussen..

As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Knutselsets

Baker Ross maakt al tientallen jaren leuke, leerzame knutselpakketten voor kinderen, boordevol plezier en met alle belangrijke onderdelen die je nodig hebt voor leuke projecten zonder geknoei en gedoe! Knutselen is een fantastische manier om kinderen te betrekken bij creatieve activiteiten en ze te vermaken terwijl het ook hun artistieke en probleemoplossende vaardigheden stimuleert.

Onze vele knutselpakketten zijn zowel creatief als educatief en zijn verkrijgbaar in de populairste thema's. Van honden, insecten en vlinders tot de ruimte en dinosaurussen, er is een perfecte knutselset voor jouw kleine knutselaar.

Elke activiteitenset heeft een thema rond specifieke feestdagen of seizoenen en bevat knutsels zoals het maken van Halloweenmaskers, kerstornamenten of paaseieren versieren. Deze knutselsets zijn perfect om bij de hand te hebben als vervelingstopper op regenachtige dagen of als groepsactiviteit na schooltijd.

De knutselsets zitten boordevol uren creatief plezier voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Elke Baker Ross knutselset is veelzijdig en biedt zoveel leuke mogelijkheden, of het nu is voor artistieke expressie, praktisch knutselen of educatieve doeleinden.

Door kwalitatief hoogwaardige, leerzame en leuke knutselsets voor kinderen te leveren, is Baker Ross uitgegroeid tot een populaire bron voor ouders die hun kinderen willen betrekken bij creatieve activiteiten.