Op zoek naar een goede aanbieding of kortingscode?


Baker Ross Kortingscodes, Prijsverlagingen en Speciale Aanbiedingen.

HIER vindt je de nieuwste aanbiedingen en kortingscodes beschikbaar.

BAKER ROSS HUIDIGE AANBIEDINGEN
10% KORTING
op bestellingen vanaf €35*
aanbieding eindigt op:   14 december
*exclusief SALE artikelen
   


SALE!
UITVERKOOP!
kortingen tot op wel
50%
  Kortingscode: GGBCQ
   

Opmerking: Één kortingscode per bestelling. De korting kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen en kan niet worden toegepast op eerder geplaatste bestellingen. Minimum bestelbedrag is alleen van toepassing op de waarde van de artikelen (excl. bezorgkosten). Voer uw code in tijdens het afrekenen om je korting te ontvangen.

Hoe kan je je kortingscode gebruiken?

Om je kortingscode te gebruiken, kan je eenvoudig de geldige code invullen in het ‘Heeft u een kortingscode?’ veld tijdens het afrekenen. De korting zal worden toegepast als de code geldig is en als je winkelwagentje voldoet aan de minimale bestelwaarde.
 

In prijs verlaagde artikelen

Iedereen houdt van goede deals en daarom verlagen we regelmatig onze prijzen in diverse categorieën, zodat u maximaal kunt profiteren. We hebben onlangs meer dan 300 prijzen verlaagd in knutselspullen, knutselmaterialen, speelgoed en feestartikelen.

Uitverkoop

Scoor een koopje in onze SALE pagina op onze website. Hier vindt u honderden sterk afgeprijsde knutselspullen, knutselmaterialen, speelgoed en feestartikelen. De kortingen lopen op tot wel 50%! Mis het niet en bekijk de aanbiedingen regelmatig, want OP = OP!