Kerstmis

Bereid je voor op de feestdagen met onze kerstknutsels en speelgoed. We hebben zoveel kerstknutsels, van kerststalprojecten tot keramische kerstballen, kaarsenknutsels en nog veel meer, en niet te vergeten speelgoed en traktaties, dat het je vergeven zou kunnen worden als je zou denken dat je in de werkplaats van de kerstman bent beland...

Knutselactiviteiten Kerstmis

Betrek kinderen bij de feestelijke voorbereidingen, van het maken van kalenders en kransen tot het beschilderen van kerstglas en keramiek.

As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Kerstmis

Ho-Ho-Ho! Het is weer die vrolijke tijd van het jaar, jonge knutselaars! Maak je klaar om je eigen rendieren, ornamenten en oogverblindende decoraties te maken om je huis zo feestelijk te maken als de Noordpool met onze best verkopende kinderknutsels.

Maak deze feestdagen je eigen kerstversiering en maak van je huis een feestelijk meesterwerk met jouw persoonlijke touch. Laat je artistieke geest de vrije loop en knutsel je eigen ornamenten, slingers en kransen. Met een beetje fantasie en een vleugje vakantiegevoel kun je eenvoudige materialen omtoveren tot dierbare aandenkens.

Van vrolijke rendieren tot peperkoekhuisjes, we hebben een zak vol met kerstknutselpakketten en knutselideeën die je kerst extra speciaal zullen maken. Bovendien is er geen betere manier om de liefde en de kerstsfeer te delen dan door je zelfgemaakte schatten cadeau te doen aan familie en vrienden. Het is een hartverwarmend gebaar dat een blijvende indruk zal achterlaten bij leerkrachten, ouders en grootouders.

Kinderen zullen het helemaal geweldig vinden om met onze eenvoudig te gebruiken kerstknutselsets hout te knutselen. Hoe klinkt het om je eigen houten trein voor de kerstman te versieren?

Dus verzamel je glitter, pak je lijm en trek je gekste kersttrui aan - want het is tijd om wat kerstmagie te creëren.