We hebben een geweldige selectie educatieve knutsels voor kinderen, van muziekinstrumenten tot Egyptische mozaïeken en oude Romeinse hoofdtooien. Kinderen zullen het geweldig vinden om hun eigen stukje geschiedenis te creëren of hun lessen in de praktijk te brengen, om vervolgens ook plezier te beleven aan speeltijd met hun projecten!

Voetbal

Er is sportplezier voor iedereen met ons geweldige assortiment voetbalknutsels en -speelgoed. Kinderen kunnen van de sport genieten met ons leuke voetbalassortiment.

Favorieten van de klant

How-to Guides

Looking to master a new skill? Let us get you started in a new crafty pastime with the support of these how-to guides covering a variety of techniques. Just follow along step-by-step!

Inspiring creativity

Browse our Free Craft Hub for top trends, ideas, inspiration and how-to tutorials


As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Educatief

Met alles op één handige plek is het inslaan van kinderbenodigdheden voor kunst nog nooit zo eenvoudig geweest. Ideaal om je creativiteit de vrije loop te laten en lekker te knoeien. We hebben de brede selectie producten waar zowel ouders als leerkrachten naar op zoek zijn.

Bij Baker Ross vind je alles van essentiële kant-en-klare verf en verf voor stof tot penselen, paletten, schildersdoeken en nog veel meer. Het assortiment is zo uitgebreid dat je zeker vindt wat je nodig hebt voor je volgende kunstproject.

Het kiezen van de juiste kunst- en knutselmaterialen hoeft niet moeilijk te zijn. Baker Ross inspireert al 50 jaar creativiteit en is dus een echte expert in het kiezen van de beste producten en het creëren van trendy activiteiten, zodat je met vertrouwen kunt kopen.

Verf, papier, karton, lijm, pennen en potloden vormen de basis voor elk geweldig kunstproject en zijn de benodigdheden die onze klanten het vaakst aanvullen, of het nu een groot pak tissuepapier is of een fantastische selectie pastelverven, er is altijd wel iets nieuws en spannends om aan je knutseldoos toe te voegen.

We zijn er trots op dat we altijd de beste en voordeligste kunst- en knutselspullen voor zowel scholen als thuis kunnen aanbieden en we zullen er altijd naar streven om producten te maken waar iedereen, groot en klein, plezier aan beleeft. Maak van elke dag een kunstzinnige dag met ons!