Feest

Het plannen van een verjaardagsfeestje vergt wat werk en het kiezen van het perfecte thema is essentieel. Is je kleintje gek op eenhoorns? Misschien is hij gek op dinosaurussen. Of heb je feestbenodigdheden voor zeemeerminnen nodig? Baker Ross heeft alles wat je nodig hebt om het beste themafeest te geven. Van feestzakjes voor kinderen, servetten, borden, tafelkleden, noem maar op, we hebben het allemaal, en in elk leuk thema!

Feestthema's

Baker Ross heeft alles wat je nodig hebt om het beste themafeest van de buurt te maken.

As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Feestbenodigdheden

We willen het voor ouders gemakkelijker maken om het feestje van hun kind te plannen en te versieren door alle feestbenodigdheden op elkaar af te stemmen zodat ze bij het gekozen thema passen. Of het nu eenhoorns, dinosaurussen, de ruimte of prinsessen zijn, alles is met de hand uitgezocht om elkaar perfect aan te vullen. We hebben zelfs feestpakketten ontworpen die je kunt aanpassen, zodat je je eigen uitnodigingen, spandoeken en meer kunt maken. Dat is pas spannend!

Plan je een feestje? We hebben het feestservies, de ballonnen, de feestzakken en de feestzakvullers om er een onvergetelijk feest van te maken. We hebben niet alleen kinderfeestbenodigdheden op voorraad, maar we hebben ook seizoensgebonden feestversiering en feestpakketten voor die extra speciale feestjes. We hebben pinatas, slingers, botsballonnen en papieren kettingen om echt de sfeer te bepalen op elk verjaardagsfeest.

Om je nog meer te helpen bij het plannen van een feestje vind je gratis feestgidsen op onze ideeën hub met tips voor het plannen van een feestje, doe-het-zelf decoraties en thematische knutselactiviteiten die het meest geschikt zijn voor grote groepen.

Alle feestartikelen die je nodig hebt vind je hier onder één dak en met onze exclusieve ontwerpen is Baker Ross de bestemming bij uitstek voor ouders die onvergetelijke verjaardagsfeestjes voor hun kinderen willen organiseren.

Shop het volledige assortiment feestbenodigdheden vandaag nog tegen prijzen die niet duur zijn.