Herfst

Je zult verliefd worden op ons assortiment herfstknutsels en -kunstbenodigdheden. Om het nieuwe seizoen te vieren is ons assortiment getransformeerd met zoveel geweldige herfst knutselactiviteiten. Deze nieuwe herfstknutsels en -kunstbenodigdheden zitten boordevol roestkleurige tinten en frisse natuurlijke texturen en zijn een geweldige aanvulling op je knutselkast. Shop het volledige assortiment vandaag nog.

Natuurlijke knutselspullen

Laat je inspireren door de natuur en blader door ons assortiment natuurlijke knutselspullen, van schelpen tot hout, schors en eikels en nog veel meer.

As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Herfst

De herfst is een prachtig seizoen voor creatieve activiteiten, met zijn warme kleuren en natuurlijke inspiraties is het de perfecte tijd om je knutseldoos te vernieuwen met gloednieuwe herfstknutsels voor kinderen en seizoensgebonden texturen zoals jute en geuren van kaneel.

Het is het seizoen waarin we het oogstfeest, de wisseling van de bladeren en de schoonheid van het bos vieren. Met een spannende reeks seizoensgebonden kunst- en knutselspullen die verkrijgbaar zijn bij Baker Ross, is er geen betere plek om je voor te bereiden op het maken van bladcollages, het maken van dennenappelwezens of het knutselen van wenskaarten met herfstthema voor familie en vrienden. Het herfstplezier is eindeloos!

Volwassenen en kinderen vinden het geweldig om zelf herfstdecoraties te maken om het decor aan te passen aan het nieuwe seizoen. Het maken van stijlvolle DIY herfstdecoraties is eenvoudig met volledig natuurlijke knutselspullen. We hebben schelpen, hout, boomschors en eikels in overvloed, voeg daar een knutselkrans aan toe en je hebt een prachtige herfstkrans die erop wacht om gemaakt te worden.

Om je te helpen het seizoen te omarmen en je knutselwerkjes de herfstsfeer te geven, laten we zien wat je kunt maken met de seizoensbenodigdheden die je hebt geselecteerd op onze gratis knutselhub. We zijn altijd bezig met het bedenken van de leukste ideeën voor je volgende project. Je kunt daar zelfs een aantal fantastische herfstknutsels voor volwassenen vinden!