Lente

Het is eindelijk lente! Als de bomen beginnen te bloeien, verheugen we ons op de eerste tekenen van de lente. Om het nieuwe seizoen te vieren is ons assortiment eenvoudige lente-knutsels tot leven gekomen met zoveel lente-knutselideeën. We hebben kunstmaterialen en knutselactiviteiten voor kinderen en volwassenen. Open je knutselkast en laat je creatieve geest in actie komen!


Bespaar tot 34%
craft-activities
Knutselspullen voor de lente

Vind de beste knutselspullen en alles wat je nodig hebt om te knutselen voor de lente op één plek.

Bespaar tot 45%
craft-supplies
Lente Thema's

Verfris je kunstdoos met een heleboel nieuwe knutselspullen, klaar voor die leuke lenteactiviteiten.


As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Lente

We hebben knutselideeën voor de lente in overvloed! Maak je klaar om in een wereld van creativiteit en kleur te duiken met onze fantastische Lente knutselideeën. Het Baker Ross Lente assortiment zit boordevol nieuwe knutselideeën om je te helpen leuke knutselideeën te vinden voor jou en je kinderen, zowel thuis als op school. Of je nu een doe-het-zelver bent of een ouder die op zoek is naar leuke activiteiten, bij ons zit je goed.

Ontdek het plezier van knutselen met onze unieke suggesties voor lente knutselen. Van schattige narcissenknutsels tot papieren knutselbloemen die bloeien met fantasie, er is voor ieder wat wils.

Engageer kinderen van alle leeftijden met voorjaarsknutsels die op maat gemaakt zijn voor hun tomeloze energie en nieuwsgierigheid naar de buitenwereld. Kies uit kunstbenodigdheden, knutselpakketten, knutselspullen en zelfs leuk speelgoed met een lentethema. We hebben zoveel leuke knutsels om uit te kiezen.

Als je een fervent insectenjager in huis hebt, dan zijn onze vlinderknutsels de perfecte projecten om hun creativiteit de vrije loop te laten. En help ze met het bouwen van insectenhuisjes en vlinderhuisjes om de beestjes uit te nodigen in je tuin. Zie hoe je buitenruimte verandert in een toevluchtsoord voor kleine vrienden.

Je kunt je harige vrienden in de tuin ook goed gevoed en gelukkig houden met onze eenvoudig te maken DIY Eekhoornvoerbak. Kinderen zullen het geweldig vinden om eekhoorns te zien zoeken naar noten en zaden in een voederbak die ze zelf hebben ontworpen.