Moederdag

De perfecte manier kiezen om je moeder te laten zien hoeveel je van haar houdt kan heel leuk zijn. We hebben alles-in-één knutselpakketten voor eenvoudig te volgen activiteiten die geweldig zijn voor thuis of in de klas, of kies uit onze geweldige Moederdag knutselbenodigdheden en laat hun fantasie de vrije loop. Maak haar dag goed met deze leuke DIY-knutsels!

Moederdag feestbenodigdheden

Vier Moederdag in stijl met onze selectie speciale feestbenodigdheden. Maak van je bijeenkomst een onvergetelijke gebeurtenis met onze unieke Moederdag decoratie-ideeën.

Bespaar tot 34%
craft-activities
Moederdag knutselactiviteiten

Als je inspiratie nodig hebt voor je Moederdag knutselideeën dit jaar, hebben we een heleboel leuke knutselactiviteiten voor kinderen waar ze echt van zullen genieten.

Bespaar tot 45%
craft-supplies
Moederdag knutselbenodigdheden

We hebben alle knutselspullen die je nodig hebt om je moederdagknutsels er fantastisch uit te laten zien.


As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Moederdag

Het vieren van de vrouwen in ons leven elke Moederdag is een mooie manier om hen te laten zien hoe belangrijk ze zijn, en er is geen betere manier dan dit te laten zien door kinderen die de tijd nemen om gepersonaliseerde en individuele Moederdag knutsels en cadeaus te maken.

Er zijn zelfgemaakte Moederdagkaarten, die zo eenvoudig of ingewikkeld kunnen zijn als je zelf wilt, stickers voor kinderen en schilderideeën voor keramiek. Bekijk ook de artikelen met een hartenthema, zoals keramische plantenbakken in de Valentijn-sectie.

Onze knutselideeën voor Moederdag kunnen worden gebruikt om mooie herinneringscadeaus te maken die echt zullen worden gekoesterd. Kijk eens naar het enorme assortiment knutselspullen zoals kaartjes, houtsnijpakketten en lentekransideeën van schuim of natuurlijke materialen en de vele verschillende manieren om je cadeaus te versieren met speciale verfeffecten, juwelen en stickers.

Kijk naar het volledige assortiment Moederdagknutsels en beleef veel plezier aan het kiezen van wat je gaat maken en hoe je elk stuk gaat versieren.