Valentijnsdag

Als je op zoek bent naar nieuwe en spannende Valentijnsdagactiviteiten voor kinderen, ben je hier aan het juiste adres! We hebben zoveel nieuwe Valentijnsknutsels om uit te kiezen in de meest liefdevolle selectie van dit jaar met allerlei knutselwerkjes in hartvorm.Feestbenodigdheden voor Valentijnsdag

Organiseer het meest liefdevolle Valentijnsfeest met de geweldige selectie feestbenodigdheden van dit jaar! Van feestzakjes tot tafelgerei - we hebben alles wat je nodig hebt.!

Bespaar tot 34%
craft-activities
Knutselactiviteiten voor Valentijnsdag

Laat je creativiteit de vrije loop in het seizoen van liefde met deze bestverkopende reeks Valentijnsdag knutselactiviteiten.

Bespaar tot 45%
craft-supplies
Knutselbenodigdheden voor Valentijnsdag

Sla de leukste seizoensgebonden knutselbenodigdheden in en kijk uit naar Valentijnsdag!


As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Valentijnsdag

Dompel je onder in een wereld van hartverwarmende creativiteit en eindeloos plezier met deze reeks ideeën voor Valentijnsdagknutsels. Boordevol geweldige ideeën en eenvoudige activiteiten waar kinderen van kunnen genieten, biedt deze selectie van hartknutsels en Valentijnsdagactiviteiten een schatkist aan inspiratie.

We hebben leuke en passende knutselideeën voor jonge kinderen om Valentijnsdag te vieren. Kies uit kant-en-klare Valentijnsdagknutsels met onze alles-in-één kits of duik in een gloednieuwe hobby zoals houtbewerking, maar dan met die liefdevolle twist.

Als je op zoek bent naar meer een Valentijnsdag-knutselactiviteit, waarom dan niet wat roze en paarse verf kiezen en wat stempelkunst maken of wat hartstickers pakken om zelfgemaakte Valentijnskaarten te maken?

Bij Baker Ross weten we dat ouders altijd op zoek zijn naar nieuwe seizoensactiviteiten om de essentie van het seizoen vast te leggen, dus hebben we deze liefdevolle reeks gemaakt om Valentijnsdag leuk en opwindend te maken voor creatieve kinderen. Van naaien, plakken, schilderen en meer, er zijn zoveel vaardigheden die kinderen kunnen leren in dit leuke thematische assortiment van kunst en knutsels.

Neem de tijd om van het seizoen te genieten met onze beste Valentijnsdagactiviteiten voor kinderen. Zie hoe kleine handen grote glimlachen toveren bij iedereen die meedoet, waardoor Valentijnsdag een gekoesterde viering wordt voor het hele gezin.