Laat het dierenrijk je inspireren tijdens je volgende knutselsessie. Met populaire dierenthema's in alles-in-één knutselpakketten zullen zowel ouders als kinderen dol zijn op de activiteiten die worden aangeboden. Verken alle gebieden van de dierenwereld met onze leuke reeks kunst, knutselspullen en speelgoed.

Bos Dieren

Je zult dol zijn op ons geweldige assortiment leuke knutselwerkjes met bosdieren, boordevol prachtige ideeën voor bosdierenknutselwerkjes.

Favorieten van de klant

How-to Guides

Looking to master a new skill? Let us get you started in a new crafty pastime with the support of these how-to guides covering a variety of techniques. Just follow along step-by-step!


As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Dieren

Met alles op één handige plek is het inslaan van kinderbenodigdheden voor kunst nog nooit zo eenvoudig geweest. Ideaal om je creativiteit de vrije loop te laten en lekker te knoeien. We hebben de brede selectie producten waar zowel ouders als leerkrachten naar op zoek zijn.

Bij Baker Ross vind je alles van essentiële kant-en-klare verf en textielverf tot penselen, paletten, doeken en nog veel meer. Het assortiment is zo uitgebreid dat je zeker vindt wat je nodig hebt voor je volgende kunstproject.

Het kiezen van de juiste kunst- en hobbybenodigdheden hoeft niet moeilijk te zijn. Baker Ross inspireert al 50 jaar creativiteit en is dus een echte expert in het kiezen van de beste producten en het creëren van trendy activiteiten, zodat je met een gerust hart kunt kopen.

Verf, papier, karton, lijm, pennen en potloden vormen de basis van elk geweldig kunstproject en zijn de benodigdheden die onze klanten het vaakst aanvullen, of het nu gaat om een groot pak tissuepapier of een fantastische selectie pastelverf, er is altijd wel iets nieuws en spannends om aan je knutseldoos toe te voegen.

We zijn er trots op dat we altijd de beste en voordeligste kunst- en knutselspullen voor zowel scholen als thuis aanbieden en we zullen er altijd naar streven om producten te maken waar iedereen, groot en klein, plezier aan beleeft. Maak van elke dag een kunstzinnige dag met ons!