Halloween

Geniet van een feest dat in het teken staat van griezelig plezier deze Halloween! Of je nu op zoek bent naar decoraties voor in de klas, feestzakvullers of angstaanjagende, handgemaakte verkleedideeën, hier vind je tal van producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Halloween Verkleedkleding

Halloween is de perfecte tijd voor verkleedkleren en nu kun je een eng masker of heksenhoed aan je kostuum toevoegen!

As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Halloween

Wie is er klaar voor Halloweenactiviteiten? Met Halloween voor de deur is het tijd om griezelige en knutselige lekkernijen tevoorschijn te toveren. Of je nu een kleine heks of tovenaar bent, een vriendelijk spook of een liefhebber van pompoenen, onze Halloween-knutsels voor kinderen zijn speciaal voor jou ontworpen. Met een ketel kleurrijke benodigdheden en een snufje verbeelding brouw je in een mum van tijd enkele huiveringwekkende meesterwerken. Dus trek je favoriete kostuum aan, pak je bezemsteel (of lijmstift) en laten we duiken in de betoverende wereld van Halloween-knutsels waarmee je spookhuis het gesprek van de dag wordt.

Baker Ross heeft een enorme selectie Halloween kunst- en knutselbenodigdheden, Halloween knutselpakketten, speelgoed, feestartikelen en leuke verkleedideeën om uit te kiezen.

Van griezelige papieren spoken tot gekke pompoenversieringen, we hebben een heleboel Halloween-knutsels voor kinderen waarmee je van jouw huis het coolste spookhuis in de straat maakt. Als je wilt, kun je kiezen uit nog meer leuke Halloween-thema's zoals vleermuizen, heksen, spinnen en nog veel meer.

We hebben een ketel vol knutselideeën om deze Halloween extra speciaal te maken, dus waarom ga je niet samen met ons pompoenen versieren, zombiemaskers maken, minispookhuizen maken en papieren Halloween-knutsels maken om het griezelige seizoen te vieren. Niets maakt kinderen zo enthousiast als een feestdag met een thema!