Kunstbenodigdheden

Het is tijd om creatief te worden met ons spannende assortiment kunstbenodigdheden. Voorzie je knutseldoos van de basisbenodigdheden, sla pennen, verf, schorten en nog veel meer in, allemaal tegen geweldige prijzen. Met grote verpakkingen en beschikbare hoeveelheden hebben we ook voor jouw schoolbenodigdheden gezorgd. Ontdek ons uitgebreide assortiment vandaag nog.

Kunst Activiteiten

Onze kunst- en knutselpakketten bevatten alle hoofdonderdelen die je nodig hebt, dus geniet van leuke projecten zonder gedoe!

As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Kunstbenodigdheden

Met alles op één handige plek is het inslaan van kunstbenodigdheden voor kinderen nog nooit zo eenvoudig geweest. Ideaal om je creativiteit de vrije loop te laten en lekker te knoeien. We hebben de brede selectie producten waar zowel ouders als leerkrachten naar op zoek zijn. Bij Baker Ross vind je alles van essentiële kant-en-klare verf en textielverf tot penselen, paletten, doeken en nog veel meer. Het assortiment is zo uitgebreid dat je zeker vindt wat je nodig hebt voor je volgende kunstproject.

Het kiezen van de juiste kunst- en hobbybenodigdheden hoeft niet moeilijk te zijn. Baker Ross inspireert al 50 jaar creativiteit en is dus een echte expert in het kiezen van de beste producten en het creëren van trendy activiteiten, zodat je met een gerust hart kunt kopen. Verf, papier, karton, lijm, pennen en potloden vormen de basis van elk geweldig kunstproject en zijn de benodigdheden die onze klanten het vaakst aanvullen, of het nu gaat om een groot pak vloeipapier of een fantastische selectie pastelverf, er is altijd wel iets nieuws en spannends om aan je knutseldoos toe te voegen.

We zijn er trots op dat we altijd de beste en voordeligste kunst- en knutselspullen voor zowel scholen als thuis aanbieden en we zullen er altijd naar streven om producten te maken waar iedereen, groot en klein, plezier aan beleeft. Maak van elke dag een kunstzinnige dag met ons!