Speelgoed

Sla spannend, leuk speelgoed in voor zakgeldprijzen. Met ons geweldige assortiment zakgeldspeelgoed en -snuisterijen kun je snoep inslaan zonder de bank te breken. We hebben thematisch briefpapier, speelgoed over de oceaan, karakterspeelgoed, bubbels, klein zacht speelgoed, minispelletjes, schitterende juwelen en nog veel meer.

Verkleden

Shop hier voor doe-het-zelf-accessoires om je te verkleden, van hoeden en kronen tot maskers en armbandensets

As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Speelgoed

Spelen zag er nog nooit zo goed uit met al het leuke kinderspeelgoed dat Baker Ross te bieden heeft. Van sensorisch speelgoed, betaalbaar speelgoed met zakgeld tot een vermakelijke collectie creatieve speelactiviteiten, er is van alles te ontdekken in ons assortiment. Ideaal als betaalbare beloning of verrassing voor kinderen, je zult het geweldig vinden om door de honderden speeltjes te bladeren die wachten om mee gespeeld te worden.

Met zowel nieuw als klassiek speelgoed om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. Net als lentespeelgoed, wordt het ooit oud? Ideaal als cadeau voor feestzakjes, zowel kleuters als oudere kinderen zullen eindeloos plezier beleven aan races en wedstrijden.

Om die feestzakjes nog leuker te maken, kun je er nieuw rekbaar, knijpbaar en plakkerig speelgoed en slijm aan toevoegen of misschien vinden je kleine feestgangers mini kleurboekjes en potloden wel leuker. Er zijn zelfs bouwsteensets in allerlei thema's om uit te kiezen. We vinden het geweldig dat deze bouwstenen creatief gebruikt kunnen worden om fantasierijke bouwwerken en scenario's te bouwen.

Zowel ouders als kinderen zullen ook dol zijn op onze selectie houten speelgoed, er zijn legpuzzels, jojo tollen en zelfs maracas die ingekleurd en gepersonaliseerd kunnen worden.

Sla springballen, pluche speelgoed, stickers, puzzels, minispelletjes en nog veel meer in naast je favoriete knutselspullen, alleen bij Baker Ross.