Natuur

Natuurlijke knutselactiviteiten voor kinderen zijn een toffe manier om de natuur naar binnen te brengen en ze uit te nodigen om de wereld om hen heen te verkennen. Er zijn genoeg knutselactiviteiten met natuurlijke materialen en buitenknutsels die klaarliggen voor jouw kinderen om te ontdekken.

NIEUW Tropisch

Laat je inspireren door het veranderende weer en de glorieuze tinten van de seizoenen met deze tropische knutsels.

Bespaar tot 45%

Vlinder

Helemaal gevuld met vlinderactiviteiten en vlinderknutsels voor kinderen van alle leeftijden, je zult dol zijn op deze kleurrijke collectie.

Bespaar tot 34%

Bloemen

Er zijn zoveel bloemenknutsels om te ontdekken, maar welke bloemenknutsels voor kinderen worden jouw favoriet?

Bespaar tot 34%

Regenboogs

Vrolijk hun dag op met regenboogknutsels en eenvoudige regenboogkunstideeën die het maken van een regenboog een eitje maken!


Dieren

Dierenknutsels voor kinderen zijn een geweldige manier om meer te leren over het dierenrijk. Er zijn tal van dierenkunst- en knutselactiviteiten om uit te kiezen, waaronder dierenpapierknutsels, en zoveel dierenknutselideeën op onze Creatieve Hoek die klaarliggen voor jouw kinderen om te ontdekken.

NIEUW Reptielen

Kinderen zullen het geweldig vinden om hun eigen reptielenwonderen te maken met onze leuke knutsels.

Bespaar tot 45%

Boerderij Dieren

Breng je favoriete boerderijvrienden tot leven thuis of op school met deze boerderijknutsels.

Bespaar tot 50%

Jungle Dieren

Er zijn zoveel knutsels met jungle-dieren te ontdekken, maar welke jungleknutsels voor kinderen ga je kiezen?

Bespaar tot 50%

Bos Dieren

Je zult dol zijn op ons assortiment knutsels met bosdieren, boordevol fantastische knutselideeën rondom bosdieren.Fantasie

Moedig de verbeelding van je kind aan met deze fantasierijke knutsels en speelgoed. Ons assortiment fantasieknutsels bevordert creativiteit en liefde voor het spel van verbeelding. Kies uit draken, eenhoorns, feeën en toverstokken voor eindeloze speel- en vertelmogelijkheden. Geef het geschenk van verbeelding met Baker Ross.

NIEUW Mythische Wezens

Laat je inspireren door de wereld van mythische wezens, zoals ridders, draken en prinsessen!

Bespaar tot 38%

Sprookje

Stap binnen in de betoverende sprookjeswereld met ons assortiment knutselactiviteiten en speelgoed

Bespaar tot 34%

Piraten

Ga op een piratenavontuur met onze fantasierijke piratenknutsels en benodigdheden.

Bespaar tot 50%

Eenhoorn

Voor echt majestueuze knutsels kun je onze unieke eenhoornknutselcollectie bekijken.


Bekijk Alle

Educatief

We hebben een geweldige selectie educatieve knutsels voor kinderen, variërend van muziekinstrumenten tot Egyptische mozaïeken en oude Romeinse hoofdtooien. Kinderen zullen het geweldig vinden om hun eigen stukje geschiedenis te creëren of hun lessen in de praktijk te brengen en daarna plezier te hebben met hun projecten tijdens het spelen!

NIEUW Rollenspel

Stap in een wereld waar verbeelding bloeit door middel van rollenspel.

NIEUW Mensen die ons helpen

Verken de heldenwereld van politie, brandweer en verpleging door middel van leuke knutsels.

NIEUW STEM Onderwijs

Stap in de wereld van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde met educatieve ambachten.

NIEUW Wereldculturen en tradities

Ontdek het rijke tapijt van wereldwijde culturen met onze collectie handwerk!As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Thema's

Als het gaat om knutselthema's voor kinderen, zijn er maar weinig die zo tot de verbeelding en nieuwsgierigheid van kinderen spreken als dieren en de natuur. Deze thema's bieden een magische toegangspoort tot de natuurlijke wereld en nodigen jonge geesten uit om de schoonheid om hen heen te verkennen, te creëren en te waarderen.

Het Baker Ross kinderknutselassortiment richt zich op de thema's die het meest geliefd zijn bij kinderen, zodat ze plezier en opwinding beleven aan hun volgende knutselproject. Er zijn onder andere knutsels voor in de tuin, regenbogen, zeedieren, bosdieren en nog veel meer leuke thema's.

Knutselen met kinderen is niet alleen een leuke en creatieve manier om ze bezig te houden, maar het stimuleert ook hun artistieke ontwikkeling en fijne motoriek.

Met dierenknutselen kunnen kinderen hun favoriete dieren tot leven brengen, of het nu gaat om kleurrijke papieren vlinders, bosdieren met handafdrukken of zelfs het maken van hun eigen maskers van tijgerplaatjes voor speelse avonturen. Knutselen met dieren is zo leuk!

Wat zo geweldig is aan knutselen in de natuur, is dat kinderen een band krijgen met de buitenlucht en kunst maken geïnspireerd door vallende bladeren, felle bloemen en de veranderende seizoenen. Deze thema's wakkeren niet alleen de creativiteit aan, maar wekken ook een gevoel van verwondering en respect voor het milieu op, waardoor knutselen met dieren en de natuur een heerlijke en leerzame manier is voor kinderen om zichzelf uit te drukken en tegelijkertijd de wereld om hen heen te omarmen.