Verzamel inspiratie uit de prachtige natuur en bekijk ons assortiment volledig natuurlijke knutselmaterialen, leuke knutselsets geïnspireerd door de natuur en nog veel meer. Van schelpen tot hout, schors en eikels, de mogelijkheden zijn eindeloos. Natuurlijke knutsels en speelgoed vormen een geweldige manier om de natuur naar binnen te brengen en kinderen uit te nodigen om de wereld om hen heen te verkennen.

Regenboog

Verlicht hun dag met regenboogknutsels en eenvoudige regenboogkunstideeën die het maken van een regenboog een fluitje van een cent maken!

Favorieten van de klant

How-to Guides

Looking to master a new skill? Let us get you started in a new crafty pastime with the support of these how-to guides covering a variety of techniques. Just follow along step-by-step!

Inspiring creativity

Browse our Free Craft Hub for top trends, ideas, inspiration and how-to tutorials


As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Natuur

Knutselactiviteiten in de natuur voor kinderen zijn een fantastische manier om creativiteit, onderzoek in de buitenlucht en een diepere band met de natuur te combineren. We hebben een heleboel spannende seizoensgebonden knutselactiviteiten die gericht zijn op de natuur.

Ons assortiment knutselwerkjes voor buiten is ontworpen om de nieuwsgierigheid en nieuwsgierigheid van jonge kinderen te stimuleren, en is er om hun artistieke potentieel te stimuleren terwijl ze zich verbinden met de natuurlijke wereld door middel van een verscheidenheid aan knutselwerkjes voor de natuur.

Onze selectie natuurknutsels is een leuke toegangspoort tot een wereld van verbeelding en ontdekking. We hebben elk buitenthema dat je maar kunt bedenken op voorraad, van bloemen, insecten en knutselen in de tuin tot bomen, bladeren en prachtige regenbogen.

Help de jonge ontdekkingsreizigers in je leven om zich bezig te houden met de wereld om hen heen door natuurknutsels in hun volgende activiteit te verwerken met onze alles-in-één knutselpakketten. Het is tijd om je te laten inspireren door de natuur en de wezens die daar leven en om aan de slag te gaan met insecten knutselen, bijen knutselen en zelfs uilen knutselen!

Dus of je nu een leerkracht bent of een ouder op zoek naar een creatieve manier om je kinderen te betrekken bij de wonderen van de wereld, onze op de natuur geïnspireerde knutselpakketten zijn je paspoort naar een wereld vol eindeloze mogelijkheden. Laat je fantasie de vrije loop en laat de natuur je inspireren tot je volgende meesterwerk. Ontdek vandaag nog het plezier van knutselen met het mooiste wat de natuur te bieden heeft.