Knutselbenodigdheden

Wat je ook aan het maken bent, we weten zeker dat je ons uitgebreide assortiment knutselspullen en knutselmaterialen spannend en inspirerend zult vinden! We hebben alles van doeken en kneedmaterialen tot stickers en pailletten, plus de lijm om alles bij elkaar te houden!

Houten

Laat je creativiteit de vrije loop met ons assortiment natuurlijke houten plankjes, houten knutselpakketten en acrylverf.

As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Knutselbenodigdheden

Baker Ross heeft honderden knutselspullen die speciaal voor kinderen zijn ontworpen. Van prachtige kralen en seizoensstickers tot de best verkopende natuurlijke knutselspullen zoals schelpen en stenen, er is echt iets voor elke knutselenthousiast. Of het nu gaat om het maken van kaarten met stempels en sjablonen, of iets meer gevorderd zoals porselein beschilderen, kinderen zullen het geweldig vinden om aan de slag te gaan met knutselen.

Kinderen vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn en de juiste knutselspullen geven vleugels aan hun nieuwe passie en openen deuren om een nieuwe hobby te leren. Maar we weten dat het vermoeiend kan zijn om een enthousiaste knutselaar te hebben die altijd iets nieuws wil proberen, maar dit is een geweldige kans om ons assortiment uit te proberen. Wat dacht je van het beschilderen van onze populairste keramische ontwerpen of houten decoraties als je volgende leuke activiteit? We garanderen dat ze er lang mee bezig zullen zijn.

Om je nog meer te inspireren bij het online bestellen van je knutselspullen, laten we op onze gratis knutselhub zien wat je allemaal kunt maken met de door jou geselecteerde artikelen, dus vergeet niet om er eens rond te kijken. De knutselaars van Baker Ross zijn altijd bezig met het bedenken van de beste ideeën voor jouw volgende project.

Sla de beste knutselspullen voor kinderen in en ga vandaag nog aan de!