Ontdek de nieuwste toevoegingen aan de Baker Ross collectie! Aangezien we voortdurend onze producten bijwerken, vind je alles wat je nodig hebt om creativiteit te stimuleren. Met een zorgvuldig samengestelde selectie voor knutselaars van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, van beginners tot pro's, zul je zeker de perfecte knutselspullen en benodigdheden vinden.


How-to Guides

Looking to master a new skill? Let us get you started in a new crafty pastime with the support of these how-to guides covering a variety of techniques. Just follow along step-by-step!

Inspiring creativity

Browse our Free Craft Hub for top trends, ideas, inspiration and how-to tutorials

As made by you

Use #bakerross to share your photos. Follow us

Nieuwe Binnen

Als je een ouder, grootouder, oppas of leraar bent, weet je hoe handig het is om een goede voorraad hoogwaardige knutselbenodigdheden en kunstmaterialen in je knutseldoos te hebben, klaar om op elk moment te gebruiken. Op die manier ben je altijd voorbereid om kleine knutselaars bezig te houden op regenachtige dagen of wanneer ze zin hebben om creatief aan de slag te gaan.

Het maken van kaarten is een leuke manier om hen het belang van schrijven naar familie en vrienden bij te brengen. Om dit aan te moedigen, hebben we een uitgebreid assortiment kaartknutselbenodigdheden om uit te kiezen. Uitnodigingen maken, bedankbriefjes schrijven of gewoon een kaart sturen naar iemand speciaal, het is een geweldige manier om deze vaardigheden op jonge leeftijd te stimuleren. Er zijn knutselsets voor kinderen die willen schilderen, plakken en knutselen met verschillende knutselsets in verschillende onderwerpen en thema's.

Bij Baker Ross hebben we een geweldige selectie knutselmaterialen. Deze blanco knutselmaterialen komen in triplex, porselein of zacht schuim en kunnen door alle leeftijden en vaardigheidsniveaus worden gebruikt.

Vergeet niet dat we alles hebben wat je nodig hebt voor een feest, van feestelijk servies en feestdecoraties tot leuke speeltjes en natuurlijk die belangrijke feestzakvullers. Bekijk onze pagina met creatieve ideeën voor veel geweldige kunstideeën ook.